Ismerje meg a Masktogot

A Németh és Cseke Kft. magántulajdonban lévő Magyarországon bejegyzett, pápai központtal rendelkező kereskedelmi cég. Két divízióval rendelkezett ez év tavaszáig, egyik az építőipari generálkivitelezés, másik pedig a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés. 

A COVID-19 járvány első hullámakor cégünk tevékenyen részt vett a különböző típusú védőfelszerelések és higiéniai termékek nagykereskedelmében, kiszolgálva megrendelőinket nagy megelégedettségükre. A járvány második hullámára felkészülve és vevőink biztonságosabb kiszolgálása érdekében cégünk saját gyártóüzemet alakított ki, ahol teljesen automatizált gépekkel magas higiéniai követelmények között gyártjuk saját termékeinket.

Minőség

ISO: 9001 tanúsítvánnyal rendelkező gyártóként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a szolgáltatás minőségét biztosítsuk. Fejlett gyártási rendszerünket képzett kollegáink által vezetett csapatmunkával folyamatosan tervezünk és fejlesztünk. Szigorú gyártási folyamatunk biztosítja az ügyfelek által elvárt minőséget. Figyelmünk a részletekre felülmúlhatatlan, a gyártósorról érkező termékek szigorú minőségellenőrzésnek vannak kitéve.

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?

Magyarországi üzemünk


Egészségügyi maszkot gyártó üzemünk Pápán helyezkedik el, ahol magas higiéniai követelmények között a gyártás összes részfeladatát eszközöljük. Munkatársaink közvetlenül végzik el a berendezés üzemeltetését, és a késztermékek csomagolását is.

Tanúsítványaink

ISO minősítésnek megfelelő gyártási technológiával rendelkezünk. Termékünk megfelel az EU egészségvédelemre, környezetvédelemre és biztonságra vonatkozó törvényi követelményeinek. Tanusítványainkat az alábbi gombra kattintva tudja letölteni!

További munkáink iránt is érdeklődik?